top of page
Ecologisch denken

ECOLOGISCH

DENKEN

Ook in de wereld van sanitair, verwarming en ventilatie zijn milieuvriendelijke producten en technieken gemeengoed geworden. CT-O volgt de technologische evolutie op de voet, om elke klant met raad en daad bij te staan. De medewerkers van CT-O helpen u de mogelijkheden verkennen en uw keuze op maat bepalen, met oog voor investeringskost en terugverdientijd. CT-O kan elke klant (huishoudens, huurders, verhuurders, kmo's,

SUBSIDIES EN

PREMIES

Om investeringen in energiebesparende maatregelen en/of milieuvriendelijke technieken te stimuleren worden verschillende premies en subsidies toegekend. Dat kan variëren van grote investeringen tot een fiscale aftrek voor een onderhoud op een verwarmingsinstallatie.

 

De ondersteuning kan komen van de overheid (gemeentes, provincies, gewesten, federaal) of van de netbeheerders. Nagenoeg iedereen kan ervan genieten, of je nu eigenaar of huurder bent, particulier, vereniging of bedrijf.

 

Om een goed overzicht te krijgen is het aangewezen een beroep te doen op handige websites die het veelvoud aan maatregelen filteren naar jouw situatie.

 

Voor Vlaanderen kan u de volledige lijst bekijken op www.premiezoeker.be en op https://energiesparen.be/

 

Voor een woning in Brussel kan u terecht op https://leefmilieu.brussels/themas/gebouwen-en-energie/premies-en-stimuli/energiepremies-2021

 

Voor Wallonië dan checkt u best: https://energie.wallonie.be/fr/index.html?IDC=6018

bottom of page